Welcome to my blog


Hi everyone thank you for stopping by my blog. My name is camilla, I am a third year cloud student at Deakin uni studying a Bachelor of communication that focuses on public relations. At the moment I am doing a very intresting unit called Gamified Media, where one of the assignments is to make several blog posts. So in the upcoming days I am going to post a couple of blog posts about gamification. Hopefully I am going to continuing to use this blog after I am done with the unit.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..